Welkom

De Kenniskring Weerbaarheid van Pons Academie maakt het onderscheid in de onoverzichtelijke wereld van weerbaarheid. De aan ons verbonden trainers onderscheiden zich van andere aanbieders in het werkveld door een succesvol afgesloten uitgebreide opleiding tot weerbaarheidsdocent aan de Hogeschool Utrecht of de Pons Academie en hebben een hbo-werk en denkniveau (werkveld onderwijs of Social Work).

Pons Academie verzorgt bij- en nascholingen voor de bij de Kenniskring aangesloten trainers en we werken aan de doorontwikkeling van de methodiek. Wij staan voor hoge kwaliteit en deskundigheid in psychofysieke weerbaarheid!

 • icoon participate3

  DEELNEMER WORDEN ?

  Deelnemer worden kan iedereen die de post-hbo opleiding tot weerbaarheidstrainer aan Pons Academie, of de Hogeschool Utrecht succesvol heeft afgerond.

 • icoon expert

  DESKUNDIGHEID

  In een intakegesprek bespreken u en de trainer uw wensen. Aan de orde komen onder meer de aanleiding van uw verzoek, de specifieke kenmerken van de groep, eventuele signalen van de deelnemers en de weerbaarheidsthema's die spelen.

 • icoon search

  VIND EEN TRAINER

  Bij de Kenniskring Weerbaarheid zijn goed en uitgebreid opgeleide trainers aangesloten. Er zijn in het verleden verschillende opleidingen tot weerbaarheidstrainer geweest. De opleiding van Pons Academie is er één op post-hbo niveau.

In deze workshop krijg je informatie over alle zaken waar je mee te maken krijgt als freelancer in weerbaarheid. Acquisitie, tariefstelling en ook profilering komen aan de orde. Naast informatie ten aanzien van marketingmanagement gaan we concreet aan de slag met problemen waar weerbaarheidstrainers tegenaan lopen als ze zich op de markt begeven. Het moment om samen met collega’s te bekijken hoe je jezelf beter in de markt zet.

De exacte inhoud wordt met de aanwezigen samen bepaald. Deze workshop wordt gegeven door drs. Berendineke Steenbergen MBA.